Știați că în liniștea pădurii, la adâncimi de câțiva zeci de centimetri sub pământ, trufele se dezvoltă în simbioză perfectă cu ciclurile naturii? Viața trufelor este strâns legată de cea a arborilor sub care se dezvoltă, schimbând minerale și apă, ajutându-se reciproc.

Trufar cu experiență de peste 14 ani, Mihai Constantinescu, fondatorul Luna’s Premium Truffles  știe prea bine că Luna, satelitul natural al Pământului, joacă un rol important în ciclul de creștere și dezvoltare al trufelor. Luna plină favorizează creșterea lor, și adesea Mihai organizează recoltarea trufelor ținând cont de această influență astrală. Sursa de inspirație pentru numele brandului, Luna’s Premium Truffles vine de la un membru special al echipei lor, cățelușa Luna. Portofoliul lor de produse cuprinde trufe proaspete și deshidratate, inclusiv trufa neagră Tuber aestivum, trufa neagră Tuber uncinatum și trufa albă Tuber magnatum pico.

Luna’s Premium Truffles culege trufe în mod etic, doar trufele mature sunt culese, cu mult respect pentru pădure și natură. Acești mici producători  consideră că sunt paznici ai acestui habitat natural și încearcă să interfereze cât mai puțin cu el și să respecte ritmurile naturii. Principalii trei câini specializați în găsirea trufelor pe care îi au (Luna, Maia și Cora) sunt ajutoare de neprețuit și au devenit membri ai familiei Luna’s Premium Truffles.

Afișez toate cele 4 rezultate

Trufe negre deshidratate felii 15 g

50.00 lei TVA inclus
Gramaj: 15 g Ambalare: borcan Ingrediente: Trufe negre felii.

Trufe negre deshidratate pulbere 20 g

50.00 lei TVA inclus
Gramaj: 20 g, Ambalare: borcan, Ingrediente: trufe negre pulbere.

Ulei de măsline aromatizat cu trufe negre 100 ml

50.00 lei TVA inclus
Gramaj: 100 ml , Ambalare: Sticlă, Ingrediente : ulei de măsline, trufe negre.

Ulei de măsline aromatizat cu trufe negre 250 ml

90.00 lei TVA inclus
Gramaj: 250 ml , Ambalare: Sticlă, Ingrediente : ulei de măsline, trufe negre.