Grădina Pădurii și-a început activitatea în 1994 și oferă o gamă interesantă de produse:  ciuperci proaspete, congelate, deshidratate și conservate, fructe de pădure, urzici, leurdă și fructe uscate (miez de nucă și nuci în coajă).

La Grădina Pădurii, pasiunea pentru alimentația sănătoasă și calitate sunt fundamentale. Prin parteneriate responsabile și cu profesioniști dedicați, misiunea lor principală este să îmbunătățească calitatea vieții prin oferirea de alternative alimentare sănătoase. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniul achiziționării, procesării, sortării și distribuției produselor alimentare, sunt recunoscuți ca distribuitori importanți în industrie, datorită standardelor înalte pe care le mențin.

Ciupercile din portofoliu sunt selectate și verificate individual cu atenție, siguranța fiind principala preocupare. Producătorul adună de la culegători locali diverse specii de ciuperci comestibile, precum hribi, gălbiori, trâmbița piticului, crăițe și ghebe. Astfel, toate produsele sunt supuse unui riguros proces de verificare și procesare, iar calitatea lor este evidențiată în rezultatele finale. Grădina Pădurii susține economia locală și pune în valoare roadele pădurilor.

Afișez toate cele 4 rezultate

Ghebe de miere 50 g

25.00 lei TVA inclus
Gramaj: 50 g, Ambalare: Pungă, Ingrediente: ghebe uscate.

Hribi uscați 50 g

25.00 lei TVA inclus
Gramaj: 50 g, Ambalare: Pungă, Ingrediente: hribi uscați.

Mix ciuperci de pădure 50 g

25.00 lei TVA inclus
Gramaj:50 g, Ambalare: Pungă, Ingrediente: hribi, gălbiori și ghebe deshidratate, în proporții variabile.

Trâmbița Piticului 50 g

25.00 lei TVA inclus
Gramaj: 50 g, Ambalare: Pungă, Ingrediente: Trâmbița Piticului uscați.