Livrarea produselor se va face prin CURIER RAPID în maximum 72 de ore de la plasarea cu succes a comenzii, oriunde pe teritoriul României, fiind acceptate doar adresele pentru care livrarea nu necesită costuri suplimentare. În cazul în care adresa de livrare nu se află în aria de acoperire a firmei de curierat, se percep costuri suplimentare. În perioada campaniilor promoționale, termenul de livrare este de maximum 7 zile lucrătoare.

Livrarea produselor se poate efectua DOAR pe teritoriul României, tariful per colet este de 20 RON .

În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să contacteze clientul. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma împreună cu consilierul clienți Roadele Muntilor Carpathia S.R.L., numai în scris, prin e-mail.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și o reprezintă semnatura pe documentele legale. Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul că a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda și cu nevoile acestuia.

Comenzile primite în week-end  vor fi procesate în următoarea săptămână, luni.

Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia prin contactarea clienților.  Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.

Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. își rezervă dreptul să anuleze livrări ale produselor comandate  persoanelor care au refuzat de mai multe ori coletele fără a avea un motiv întemeiat.