Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. va emite către client factura aferentă produselor comandate pe roadelemuntilor.ro, precum și pentru orice alte costuri aferente livrării comenzii, în format fizic, în interiorul coletului sau în format digital, pe adresa de e-mail comunicata de către client.

În cazul în care clientul dorește ca factura să fie emisă pentru persoana juridică, acesta va bifa în formularul de comandă opțiunea “Date de facturare diferite de datele de livrare” și va completa toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Produsele comandate pe roadelemuntilor.ro pot fi plătite prin transfer bancar, card online sau ramburs – la primirea coletului.

Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. își rezervă dreptul să solicite plata în avans, prin ordin de plată/transfer bancar în cazul în care clientul a refuzat în mod repetat primirea coletului.

  • Plata prin transfer bancar (OP)

Daca ai ales să plătești prin transfer bancar (OP), vei primi pe e-mail factura proforma în baza căreia poți achita comanda plasată. După ce va fi vizibilă tranzacția în contul Roadele Muntilor Carpathia S.R.L., coletul va fi expediat către adresa indicată în formularul de comandă.

Plata se va efectua în contul SC Roadele Muntilor SRL deschis la Banca și în contul specificat în confirmarea de comandă.

  • Plata ramburs – numerar la primirea comenzii

Daca ai ales să plătești ramburs, la primirea comenzii, vei achita numerar (cash) curierului care va livra comanda. Neachitarea comenzii determină returnarea coletului. În cazul în care refuzi recepția coletului, Roadele Muntilor Carpathia S.R.L. își rezervă dreptul să îți factureze costurile de transport, pe care va trebui să le suporți și să le achiți.

  • Plata cu un card online – GP webpay

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de sigurantă deplină. Plata prin card este o metodă sigură deoarece datele cardului tău nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si încriptate. Pentru efectuarea plații vei introduce numarul cardului tau, data expirării si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscripționate pe banda de pe verso, ce conține și semnatura ta).